وکیل کیفری

وکیل کیفری

وکیل کیفری حرفه ای

وکیل کیفری حرفه ای و متخصص شخصی است که علاوه بر دعاوی کیفری از جمله سرقت، خیانت در امانت، کلاهبرداری، انتقال مال غیر، جعل و استفاده از سند مجعول و غیره تبحر داشته باشد میبایست در شاخه های قضایی از جمله مبانی، مفاد و مواد حقوقی دارای تخصص باشد.

هر شخص چند وکیل کیفری میتواند انتخاب کند؟

در امور کیفری افراد می توانند به گرفتن وکیل متخصص کیفری اقدام نمایند و حق داشتن وکیل جزایی یک امر ضروری است.

لازم بذکر است در محاکم کیفری یک پرونده هائی مانند تجاوز به عنف هر یک از طرفین میتوانند مستنداً به ماده 385 قانون آ . د .ک حداکثر سه وکیل کیفری انتخاب نمایند.

مطابق اصل 35 قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران در تمام محکمه ها دو طرف حق دارند برای خود وکیل داشته باشند و چنانچه توانایی گرفتن وکیل کیفری را نداشته باشند باید برای آنان امکانات تعیین وکیل کیفری فراهم گردد.

وکیل کیفری رایگان (وکیل تسخیری)

چنانچه شخص (متهم، شاکی) توانایی مالی برای اخذ وکیل کیفری را نداشته باشد، برای آن شخص (در جرایم خاص) وکیل تسخیری اتخاد میگردد.

در کلیه دعاوی ایضاً دعوی کیفری، غفلت از انتخاب وکیل و مشاوره با ایشان می تواند باعث بروز خسارات جبران ناپذیزی گردد.

در تمامی دعاوی اخص دعاوی کیفری با توجه به اهمیت جرم و تخصصی بودن آن مشاوره با وکیل امور کیفری مجرب ضروری است تا با تصمیم گیری صحیح و در کوتاهترین زمان به نتیجه برسند.

پرونده های کیفری به جهت اینکه مستقیما با جان و مال و حیثیت و آبروی افراد سر و کار دارد و چه زیان دیده و چه متهم برای جلوگیری از تضییع حقوق خود و تامین منافع خود تلاش می نمایند. لذا در دعاوی کیفری مشاوره با وکیل راهگشای شما خواهد بود.

بهترین وکیل اقامت در تهران

وکیل پایه یک دادگستری – دکتر روحی

مجموعه حقوقی دکتر روحی زیر نظر دکتر محمد روحی وکیل پایه دادگستری اداره می شود و خود را موظف به ارائه مشاوره حقوقی تخصصی و دقیق میداند و تلاش حداکثری خود را در جهت افزایش آگاهی حقوقی افراد جامعه به کار بسته و هر روز صدها مشاوره و ارائه راهکار قانونی را به متقاضیان پیشنهاد می کند .

خصوصیات و ویژگی های مهم وکیل کیفری

با اعطاء حق وکالت به یک وکیل کیفری مجرب در دعاوی مربوطه می توان بیشترین اطمینان را از موفقیت در پرونده کیفری کسب نمود.

لذا، بهترین دفاع اتخاذ و مطلوبترین نتیجه کسب خواهد گردید، چرا که کیفیت طرح شکایت از طرف وکیل مجرب کیفری بدون شک فنی خواهد بود و نتیجتا خروجی کار به نحوه شایسته به سرانجام خواهد رسید.

تحصیلات یک وکیل کیفری مجرب

وکیل کیفری مجرب مضاف بر اینکه میبایست دارای دانش و تحصیلات تخصصی در امور کیفری باشد، باید دارای تجربه کافی در پرونده های کیفری و رویه دادسراها و دادگاههای کیفری و روال انجام تحقیقات مقدماتی بوده و ایضاً دارای دانش کافی به کلیه قوانین از جمله قانون مجازات اسلامی، آئین دادرسی کیفری، آراء وحدت رویه و دیگر قوانین جاری و ساری مرتبط با امور کیفری باشد.

لذا، پیشنهاد می گردد که امور کیفری توسط تیمی مجرب که متشکل از وکلا متخصص میباشند به منظور اخذ بهترین راهکار سپرده شود.

نحوه طرح شکایت کیفری

جرائم کیفری قائم به شخص است، اگر شخصی مرتکب رفتاری شود که برای آن جرم انگاری گردیده و فعل یا ترک فعل او مطابق قانون جرم تلقی گردد، وفق قانون مجازات اسلامی قاضی رسیدگی کننده می تواند برای آن مجازات تعیین کند که به آن شکایت کیفری می گویند.

شکایت کیفری در هر فرمی ( برگی ) نوشته می شو ولی بهتر است شکوائیه توسط یک وکیل کیفری متخصص تنظیم گردد. برای شروع به شکایت کیفری ابتدا باید به دادسرای محل وقوع جرم ( جایی که جرم اتفاق افتاده است ) مراجعه نمائیم.

طرح شکایت باید خطاب به ریاست محترم دادسرا و مشتکی عنه یا متشاکی (کسی که از او شکایت دارید) با اسم و مشخصات مشتکی عنه نوشته شود.

بعد از آن عنوان مجرمانه، محل وقوع جرم، زمان وقوع جرم و همچنین ادله اثبات دعوی خود و مشروح شکایت را بنویسید و پیوست شکوائیه به دادسرا تحویل دهید.

پس از آن پرونده برای تحقیقات مقدماتی ارسال می شود که این تحقیقات به دستور مقام قضایی توسط ظابطین قضائی صورت می پذیرد.

پس از اینکه تحقیقات پرونده به اتمام رسید پرونده به یکی از شعب بازپرسی یا دادیاری ارجاع می شود تا نسبت به شکایت مطروحه اظهار نظر گردد. در نهایت با سه کیفیت قرار مجرمیت، منع تعقیب و موقوفی تعقیب مواجه خواهیم بود.

منتظر تماس شما هسیتم

مجموعه حقوقی دکتر روحی ، متشکل از وکلای پایه یک دادگستری و دکترین حقوقی ، با مدیریت دکتر محمد نوری ، آماده ارائه مشاوره حقوقی ، قبول و پیگیری پرونده در زمینه های مختلف می باشد.

    سوالات متداول

    جرم جعل اسناد چیست؟

    مجازات در نظر گرفته برای جعل و استفاده از اسناد و نوشته‌های غیررسمی، جبران خسارت به علاوه حبس ۶ ماه تا دو سال (یا پرداخت 3 ـ 12 میلیون ریال) است.

    اگر یک کارمند دولت در هنگام انجام وظیفه یا امور مربوط به کار، مرتکب جعل اسناد رسمی شود، مجازاتی برابر با 1 ـ 5 سال حبس (یا پرداخت ۶ ـ ۳۰ میلیون ریال) خواهد داشت.

    همچنین شخصی که کارمند نباشد و سند و نوشته رسمی جعل ‌کند، مجازاتی برابر با ۶ ماه تا سه سال حبس (یا جریمه 3 ـ 18 میلیون ریال) خواهد داشت. طبق قانون اگر شخص بداند سندی جعلی است و از آن سند یا نوشته استفاده کند، مرتکب جرم شده است.

    اگر سند موردنظر رسمی باشد، مجزات ۶ ماه تا سه سال حبس (یا 3 ـ 18 میلیون ریال) خواهد داشت. در بخش قبل در صورتی که سند غیررسمی باشد، به ۶ ماه تا دو سال حبس (یا 3 ـ 12 میلیون ریال) محکوم می‌شود.

    در دادگاه کیفری چقدر طول میکشه تا حکم نهایی صادر بشود؟

    پس از ارسال پرونده از دادسرا به دادگاه و تعیین شعبه ، وقت رسیدگی تعیین شده و پس از برگزاری جلسه دادرسی اگر مساله ای برای تحقیق و بررسی وجود نداشته باشد ، ظرف یک تا دو هفته رای صادر خواهد شد .

    سابقه کیفری بعد از چند سال پاک میشود؟

    ۱ ـ محکومان به قطع عضو در جرایم مشمول حد، پنج سال پس از اجرای حکم.

    ۲ ـ محکومان به شلاق در جرایم مشمول حد، یک سال پس از اجرای حکم.

    ۳ ـ محکومان به حبس تعزیری بیش از سه سال، دو سال پس از اجرای حکم. (تبصره۲ ـ چنانچه اجرای مجازات اعدام به جهتی از جهات متوقف شود در این صورت آثار تبعی آن پس از انقضای هفت سال از تاریخ توقف اجرای حکم رفع می شود.)

    حکم کیفری چک برگشتی چیست؟

    کمتر از ۱۰ میلیون ريال : تا حداکثر 6 ماه حبس – از ۱۰ میلیون ريال تا 50 میلیون ریال : از 6 ماه تا 1 سال حبس – بیشتر از 50 میلیون ریال : حبس از 1 سال تا 2 سال / ممنوعیت از داشتن دسته چک به مدت سال

    جرایم غیر موثر چیست؟

    به طور کلی می توان گفت که جرایمی که کمتر از ۲ سال حبس داشته اند جزء جرایم غیر موثر هستند.